20 Mayıs 2014 Salı

ÇİÇEK AÇAN PANTOLON MODASI


2012 ve 2013 yıllarında çok moda olan çiçekli pantolonlar bu yılda etkisini sürdürüyor. Her sabah muhteşem bahar kokularıyla uyandığımız bu günlerde ilkbahar mevsiminin en güzel günlerini yaşıyoruz. Eğer siz hala baharı hissedemediniz kış mevsiminin soğuk günlerinde kaldıysanız çiçekli pantolon modelleriyle başlayabilirsiniz bu değişime :) Bahar mevsimini doruklarda hissetmek ve güneşli havalarda şık bir görünüme sahip olmak istiyorsanız sizde gardrobunuzda çiçekli pantolon kombinleri bulundurmalısınz.









Tabi bir de şık görüneyim derken ufak detayları unutmamak lazım. Özellikle çok renkli olanları kombinlerken sade ve desensiz parçalarla kombinlemeye özen göstermeliyiz. Yoğun renkli modellerden daha çok açık renkli ve pudra renklerin ağır bastığı modelleri tercih etmeliyiz, onlar daha şık görünüyor.








 Bu kadar renkli ve bol desenli parçalar kullanırken bazı detaylara dikkat etmek gerekiyor. Çiçek desenli pantolonlarla doğru kombin yapabilmek için renk uyumuna, aksesuar kullanımına ve makyaja dikkat etmek gerekiyor. Çiçek desenli pantolonlar çok hareketli çok renkli olduğu için bu dikkat çekici parçayla hoş görünmek istiyorsanız daha çok dengeleyici düz renkler tercih edebilirsiniz.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder