20 Mayıs 2014 Salı

İRİ TAŞLI TAKI MODASI



    Bayanların olmazsa olmazı olan takı yaz aylarının da gelmesiyle birlikte gündelik hayatımızda daha çok karşımıza çıkmaya daha çok dikkat çekmeye başladı.Renklileri, taşlıları, klasikleri, sporları, neon renklileri, matları, metalleri... Şüphesiz ki bayanların vazgeçilmezi, en büyük kurtarıcıları ama onların bile kararsız kaldığı ayrıldığı noktalar oluyor. Bir kıyafeti takıyla çok daha güzel hale getirebiliyor iken çok da berbat hale sokabiliriz aslında aman dikkat bayanlar =)  Bu takıların büyüğü mü makbul küçüğü mü ? =)
     çok minik zarif takılar varken aynı şekilde büyük iri taşlı göz dolduran takılarda vitrinlerde yerini alıyor.
Son zamanlarda dizilerin,magazin programlarının da etkisiyle daha çok iri boncuklu takılar moda gündeminde çok daha uzun zaman bu şekilde gidecek gibi de görünüyor.
     Küçük taşlı takılar daha çok gece klasik tarzlarda seçilirken günlük hayatta iri taşlı bir takı kurtarıcımız olabiliyor :)


       Bazı moda yorumcuları iri taşlı takıları göz yorucu olarak yorumlasa da kabul etmek gerekir hayatımızda her yerdeler.Gittiğimiz çoğu takı dükkanında şimdiden raflarda yerlerini aldılar.




        İri taş modası klasik tarzda takı üreten firmaları da son zamanlarda etkilemiş gözüküyor. Özellikle bir geriye dönüş ve Osmanlı zamanında kullanılan takılardan esinlenerek birçok klasik takıya da iri taş motifi çoktan yerleştirildi =)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder