20 Mayıs 2014 Salı

SAÇLARDA BALYAJ MODASI

Dünya‘nın her yerinde kadınlar saçlarıyla uğraşmayı sevmektedirler. Saçlarına şekil vermeye, boyamaya kestirmeye bu işlemler için fikir aramaya çokça zaman ayırmaktadır. Kadınlar saçlarının rengini değiştirmeye çalışmaktadırlar. Rengi bulduktan sonra oluşan problemlerden biride saçın kaybedilen ışıltısı olmaktadır. İsteğe bağlı olarak yapılan balyaj saç modelleri saçlara ışıltı katmakta kimi kadınlar balyajları ışıltı amaçlı kimi kadınlar ise stil olarak uygulamaktadır. Kimi zaman senenin modası olan kimi zamanda demode olarak görülen balyaj saç rengi 2013-2014 sezonların arası kadınlar arasında çokça kullanılmaktadır. 
 



       Dipten uca dogru renk tonu açılarak giden bu boyama tarzı çok moda olacak gibi. En güzel tarafı ise doğal gözükmesi ve çok uzun bir sure boya istememesi =) Saclarda baslayan  renklerin zamanla açılma modası çok tutmuş olacak ki her yerde karşımıza çıkıyor saatlerde, kotlarda, badilerde bile. 
  

 Koyudan açığa doğru giden saç tonlarının bulunduğu boyama tarzı yurt dışından sonra Türkiye'de de çok tutuldu. ''ombre'' olarak bilinen bu boya tekniği Türkiye'de boya firmaları tarafından değerlendirilmiş ve yeni boya ürünleri piyasaya sürmüşlerdir.
                                   


  Bu yaz daha çok görecek gibiyiz farklı renkte saçlı kızlar =)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder