13 Mayıs 2014 Salı

Sokaklarda Neon Hastalığı

     Modada gün geçmiyor ki yeni bir akıma daha dahil olmayalım =) Şimdi de abartılı renkler ışıl ışıl bir yaz bizi bekliyor kızlar =) Yeşil,pembe,sarı,turuncu artık bizim bildiğimiz renkler olmaktan çıktı daha dikkat çekici daha renkli.
      Neon çılgınlığı aldı başını gidiyor. Uygulanmadıgı tek bir yer bile yok ayakkabılar,çantalar,ojeler,kotlar hepsi bu yaz bizi bekliyor.




        Bu renkli ayakkabılar pek tercihimiz olmayabilr ama o şefaf çanta çok yerinde kullanılmış bir aksesuar bence. Son derece şık bir o kadar da spor bi tercih. Tabi o şapka için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim =)




      Neon denilen şey iyi güzel de peki biz bunları nerde kullanacağız kızlar ? Kesinlikle bütün olarak kullanmaktan kaçmamız gereken renkler olduğunu söyleyebilirim sizlere aşağıdaki kızımızın yaptığı hatayı aman diyim yapmayın =) Şık olayım derken trafik levhasından farkınız kalmayabilir.:)



   Ama neon parçaları bütünün içinde küçük ayrıntılara saklarsanız iş tamamen değişebilir işte ozaman şıklığı yakaladınız demektir. Farkınızı bu küçük patlamalar zaten yansıtacaktır.


























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder